Dessa muffins kommer garanterat att bli din nya favorit. Dumlefluffet som muffinsen toppas med är försvinnande god!
Muffinsen är godast när de har stått i kylen över natten.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 165 grader.
- Vispa rumsvarmt smör med socker. Tillsätt mandelmjöl och sedan ett ägg i taget. Vispa till en jämn smet och vispa ner soja- och bovetemjöl. Fördela smeten i 12 muffinsformar gärna ställda i ett muffinsbleck. Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
- Dumlefluff:
Värm grädden - men den får inte koka. Blanda i kolan och rör tills den smält. Låt svalna och ställ i kylen i minst 4 timmar. Vispa sedan upp grädden och klicka eller spritsa den på muffinsen. Tillsätt lite vanlig grädde om fluffet har för stark smak.
- Dekorera med valfritt glutenfritt strössel.
Publicerat den
15 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar