Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mikaelas rislåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningen Lägg i riset i en stor ungsfast form. Blanda champinjonerna ( spadet också) med riset. Hacka kassler, purjolök och paprika töm i risblandningen.Blanda allt ordentligt så det blir jämt fördelat i formen. Töm i mjölk i formen gör att riset inte blir så torrt ,går att utesluta om nån inte vill ha så rinnig rislåda. Blanda grädde, majonnäs, chilisås och chilipulver slå på rislådan. Riv osten och strö över. Om du vill strö över lite pizzakrydda. Hit kan du göra färdigt i förväg. När det är dags att bjuda på maten sätter du in rislådan i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter tills den har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bumbis 9 januari 2010

    Ska inte rislådan in i ugnen och gratineras?

  • gumi75 9 januari 2010

    Jo det glömde jag 200grader i 20 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.