Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mikes specialare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med starka fylliga kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 4 bitar som hela biffar. Blanda vetemjöl, cajunkrydda och salt på ett fat. Vänd fisken i paneringen. Hetta upp olja i en panna och stek fisken på medelvärme.
  2. Servera med kokt potatis och guacamole.
  3. Skala och kärna ur avokadon. Skölj och kärna ur chilin till guacamole. Skölj tomaterna. Mixa avokado, chili, tomater och salt med mixerstav eller matberedare. Tillsätt gräddil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.