Vill du inte stå vid spisen och röra ett par timmar så är detta knäck recept perfekt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
MVG+ till denna knäck!!! Jag gjorde den utan mandel. Körde den 8 minuter i min micro. Den blir perfekt "hård", och lossnar jättelätt från pappret. Jag förvarar den i frysen, jag tror att den ska räcka längre om jag lägger den där och gör den svårare att komma åt, men ack vad man kan bedra sig!! :-) Förstår inte vem som hittar dit!! Ett perfekt recept till jul!!!
världens bästa knäck recept!!!
Super god :)
jätte goda tack för ett super bra recept. God Jul & gott nytt
en klick smör i smeten å dom släpper galant från formen
Superlätt och supergod knäck! Efter många års letande har jag äntligen hittat ett recept som passar mig och min familj. Tusen tack för det!
Det här recept är väldigt gott och går snabbt att göra.
Kanongod knäck och super enkel att göra.
Herregud så lätt det var o göra detta. Fast jag hade en hög bringare så pöste det över, så lite kladdigt blev det. Men underbart god. Skönt att slippa stå och röra i timmar. Tack för receptet. Kram disen
Hittade nästan samma recept i råd&rön nr10 2008 med skillnaden att man skulle röra ner 2tsk vaniljsocker efter att man tagit ur den ur micron samt använda 1dl hackade nötter. Hur som helst får det bli att testa det här receptet nästa år, tyvärr lite sent nu.. Javist ja, R&R skrev att man skulle se till att karaffen tålde hetta, känns som ett vettigt förslag tycker jag ;)
Superlätt och smidigt. Ville ha hårda så körde nio minuter men då blev det bränt. Gjorde ny sats och körde i sju. Den blev prima. Inte superhård men ändå riktigt bra =) Helt klart en femma :)
Snabb att göra och kanon god!! Körde ca 9 min då vår micro är seg - perfekt!!
Min kokade också över men den blev god :)
Tack för ett superbra recept, i fortsättningen blir det knäck i micron. God jul o gott nytt år.
Tack alla ni som skrivit 2011 års komentarer i mitt recept. Brukar stå och passa min kanna i micron och när jag ser att det är påväg att bubbla över så öppnar jag luckan så det får lägga sig lite sedan på igen tills den blir klar. Ja det är ett super recept som jag inte vill vara utan till jul
Knäck som kokas på spisen ( med en klick smör i också) har godare knäcksmak. Den här smakar bara sött.