Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Miladens linssallad med chorizo, tomat och persilja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hemligheten bakom den här enkla resträtten är de rostade senapsfröna som ger fin fyllighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka basmatiriset och puylinserna enligt paketets anvisning.
  2. Skölj och tärna tomaterna, hacka persiljan. Skär korven i tjocka skivor. Hetta upp senapsfröna i en teflonpanna tills de börjar knäppa.
  3. Lägg ner korvskivorna och stek tills de fått lite färg. Tillsätt lite olja om korvens fett inte räcker till. Vänd ner chilin och stek i ytterligare några sekunder.
  4. Tillsätt ris och linser och fräs ett par minuter på hög värme under omrörning.
  5. Vänd ner övriga ingredienser och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.