Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mild sellerisoppa med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Fick denna soppa hos en kompis och den är supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotselleri och potatis och skär dem i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs grönsakerna i smör utan att de tar färg.
  2. Tillsätt buljongen och låt koka på svag värme tills allt är mjukt, ca 20 minuter.
  3. Mixa soppan slät och häll tillbaka den i kastrullen. Tillsätt mjölken och låt koka ytterligare ett par minuter.
  4. Smula ner osten och låt den smälta, men låt inte soppan koka mer. Smaka av med salt och peppar. Strö bacon och valnötter över soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.