Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mild soppa av överblivna rotsaker

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Den KRAV-märkta grönsksbuljongen biofood är mycket godare än vanlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär alla rotgrönsaker, purjolök och bladselleri i tärningar eller skivor. Häll dem i en kastrull och fyll med vattnet och saltet.
  2. Låt koka tillsammans med buljongtärningen. När de är mjuka är soppan färdig, peppra om så önskas.
  3. Servera med bröd, en klick Turkisk avrunnen youghurt och lite persilja, färsk eller torkad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.