Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott, även barn som annars har svårt för fisk har gillat detta! Rekommenderas!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen - 200 grader Smörj formen o pudra med vetemjöl. Lägg i den tinade fisken, salta och peppra filéerna Blanda i en skål rivet citronskal, citronjuicen, grädde o riven ost samt kryddor - häll sedan över fisken. In i ugn ca 20-25 min. Servera med pressad potatis o sallad.

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • Kaneta 17 mars 2008

    God fisk. Mina barn tog 2 ggr. Vilket är ett bra betyg för fisk i vår familj! Jag tog inte så mycket ost som i receptet så jag redde av såsen med lite mjöl.

  • bernit 1 april 2008

    Hej jag har precis ätit av din fisk - gott !! Jag gjorde ett par små ändringar Jag hade ingen bra citron så jag tog lime istället Jag lade inte mjölet i formen utan blandade det i vätskan (jag var rädd att det skulle bli lite kladdigt under fisken men hade säkert fel) Adderade till lite färska räkor som "garnering" Lättlagat och gott !! Millan var en hejare!!

  • currysarah 21 augusti 2008

    Super gott!! Familjens nya fiskfavorit! Tackar!

  • farmoringer 27 augusti 2008

    Här får du en fullpoängare för bra och gott recept på fisk. Verkligen tummen upp för den..

  • mira-46 15 oktober 2008

    Idag har vi prövat ditt fiskrecept och det var verkligen gott. Jag fick kanske lite för mycket citron, men det minskar jag ner till nästa gång, för det blir fler gånger

  • Heisjo 12 november 2008

    Jätteenkelt och väldigt gott!! Tackar!!

  • lotteschioler 8 maj 2009

    Jättegott! Härlig citrussmak. Jag blandade också mjölet i vätskan innan jag slog det över fisken. Det här ska jag definitivt laga igen!

  • Arkenstone 29 juli 2009

    Jag gjorde som det stod och pudrade formen med mjöl, men det blev till ett geggigt lager i botten så nästa gång blandar jag i mjölet i vätskan i stället. Sen blev jag tveksam till vad som menas med "pressat skal"? Jag antar att det står fel och ska vara saften från en halv citron? Jag tog dock inte så mycket varken av skal eller juice som det står för att inte skrämma barnen. :-) Men så gott!! Det godaste jag ätit på länge faktiskt. Tack för att du fick mig att prova de frysta örterna. De kommer jag att använda mycket.

  • The_mama97mia 30 juli 2009

    Tack för kommentarer! Självklart är det rivet skal av en halv citron o pressad saft från 1/2-1 citron.... Tänk... har inte sett det... Men det är just kryddblandningen som är det speciella o såååååååå gott... gör också smör med den kryddningen - se Lax i paket med Millans smör...

  • hanna_s 15 augusti 2009

    Gott! Men det hela som skar sig. Nästa gång testar jag att blanda mjölet med grädden så kanske jag får till det bättre. Rätten fick tummen upp från huliganen 1,5 år!

  • farmoringer 5 november 2009

    Jag lagade det här i går igen och måste säga att jag får ingen geggig röra i botten..Tycker det är en supergod maträtt...

  • anmawa 27 maj 2010

    Jättegod vardagsfisk min man lagade exakt som det stod i receptet. Bra betyg för det fanns bara lite kvar till mig när jag kom hem sent, men med hjälp av knäcke och sallad så blev även jag mätt. Detta kommer vi att göra fler gånger.

  • marilyn 30 januari 2011

    Har just ätit Millans fisk och det var supergott!! Kommer att lagas många gånger . Mitt nya favoritrecept!

  • Samur 19 december 2011

    Detta var gott trots en liten miss med glömd ost samt improvisation med kryddblandningen då det inte finns fryst provencalkrydda här

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.