Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mimosasallad á la Maria

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott alternativ av mimosa, om man inte gillar fruktcocktail. Passar bra till kött, kassler eller kyckling eller varför inte till bakad potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche och majonnäs i en skål. Häll sedan bort vattenlagen från burken med ärtor och morötter i och blanda den med majonnäsröran.
  2. Skölj och strimla ner purjolöken i röran. Skala, kärna ur och hacka äpplet i småbitar, lägg i röran. Ta sedan i ananas med lite spad. Smaka av med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.