Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min bästa sås

(2 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här såsen har blivit favorit hos många. Den har en härligt fyllig smak av både tomat och pepparrot, samtidigt som konsistensen är len och fin. Den kan du servera till både fisk och skaldjur, kött och kyckling eller grönsaker eller kokta ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll majonnäsen i en skål och rör ut den med crème fraîche. Smaksätt med salt, peppar, tomatpuré eller chilisås och pepparrot. Rör till sist ned litet pressad citronsaft och litet klippt dill eller persilja.
  2. Bjud såsen till stekt fisk eller kyckling, till skaldjur eller små färsbiffar, grillat kött, till kokta grönsaker eller rökt skinka, kassler eller rökt fisk, eller vad som helst!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 19 mars 2008

    Mums! Den var verkligen jättegod och smakrik! Vi hade den till stekt kassler och klyftpotatis och det passade jättebra. Kommer säkert följa med på sommarens grillbord flera gånger(:-

  • jimboz 27 augusti 2009

    Smarrigt och gott som bara den !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.