Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min Ceasarsallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det är riktigt gott. Verkligen. Ett eget recept på dressing som jag snickrade ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först dressingen. Mixa alla ingredienser och smaka dig fram. Jag råkade hälla på 2 dl vatten direkt, och det blev lite väl rinnigt, så var försiktig med vattnet. Tillsätt inte nåt alls från början och sedan pröva dig fram. Blir tjockare ju längre den står i kylskåpet. Håller ca 6 dagar.
  2. Skölj sallad och skär upp. Lägg upp i ett vackert fat och strö över parmesan. Servera dressingen bredvid.
  3. Du kan även ha på: Stekt kyckling Stekt bacon Pinjenötter Hela ansjovisar Krutonger Finhackad rödlök Räkor Lax Hackad gräslök

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • aaac200 13 augusti 2011

    Hej. gjorde denna idag men fick slänga alltihopa. Smakade bara vinäger. Har kollat andra recept nu och där står det på de flesta 1 msk vinäger. Så 5-6 msk är nog att ta i. Smakade inte bra =(

  • Rutigkiwi 2 mars 2012

    Vad är de för vinäger man ska ha?? rekommendation tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.