Det är riktigt gott. Verkligen. Ett eget recept på dressing som jag snickrade ihop.
Instruktioner
- Gör först dressingen. Mixa alla ingredienser och smaka dig fram. Jag råkade hälla på 2 dl vatten direkt, och det blev lite väl rinnigt, så var försiktig med vattnet. Tillsätt inte nåt alls från början och sedan pröva dig fram. Blir tjockare ju längre den står i kylskåpet. Håller ca 6 dagar.
- Skölj sallad och skär upp. Lägg upp i ett vackert fat och strö över parmesan. Servera dressingen bredvid.
- Du kan även ha på:
Stekt kyckling
Stekt bacon
Pinjenötter
Hela ansjovisar
Krutonger
Finhackad rödlök
Räkor
Lax
Hackad gräslök
Publicerat den
8 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej. gjorde denna idag men fick slänga alltihopa. Smakade bara vinäger. Har kollat andra recept nu och där står det på de flesta 1 msk vinäger. Så 5-6 msk är nog att ta i. Smakade inte bra =(
Vad är de för vinäger man ska ha?? rekommendation tack!