Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min dotters favorit

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt får jag alltid laga när min mellanflicka kommer hem. Kanonenkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén och platta till skivorna. Bryn dom och krydda med salt och peppar. Krydda ganska mycket eftersom det blir mycket vätska. Lägg över dom i en smord form.
  2. Skiva löken i ganska tunna skivor och lägg över köttet. Vispa ur pannan med buljongen utrörd i vattnet. Häll det över köttet. Häll också över grädden. Peta runt försiktigt med en kniv så grädden blandar sig med den övriga vätskan.
  3. Gratinera i 200-225' ca 20-25minuter
  4. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.