- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det här är en jättegod tårta som är lätt att göra och uppskattas av många...men den är inget för bantare!
Instruktioner
- Botten:
Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker i en fin stråle. Fortsätt vispa. Rör ner de övriga ingredienserna. Bre smeten i långpannan med bakplåtspapper.
- Grädda 15-20 minuter i 175 grader.
- Mousse:
Smält chokladen. Rör ner äggulorna.Tillsätt ½dl grädde.Vispa resten av grädde och rör ner i chokladsmeten.
- Bred chokladsmeten över budapestkakan. Ställ in i kylen och låt stelna.
- Vispa grädde och blanda ner små bitar av konserverade persikor. Bred över tårtan.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
30 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar