Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen carbonara

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabblagat. Precis som jag vill ha det !

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skär under tiden baconet i tärningar och stek knapriga. Vispa ihop ägg, grädde, salt, vitlök, ost, peppar i en skål. Blanda pasta, bacon och äggblandning och värm på snabbt i någon minut.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • steper 12 maj 2008

    supergott och enkelt att laga!!!!!! Detta är min familjs nya carbonararecept!!!!!!!

  • knosan 14 augusti 2008

    mums

  • Glitterfia 8 oktober 2008

    Oj, oj, oj så gott detta var, en klar 5:a från mig =) Kommer definitivt göra detta igen, men då minska på pasta mängden. Mvh Glitterfia

  • PinkLadie 4 december 2008

    Snabbt, enkelt och gott!!

  • Jwanaa 16 april 2010

    En gång lagade jag kyckling carbonara, där behövdes det tre st ägg och vågar aldrig mer laga den igen p.g.a att det blev en äggröra med kycklig i!!! även fast jag älskar carbonara så himmmmmmla mycket. Tror du att man kan köra din recept fast med kyckling? Kram

  • Simontennevi 24 juni 2013

    RIKTIGT GOTT!!! En klar femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.