Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen pizzasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vi har en pizzeria med en speciell smak på sin sallad i stan. Och detta recept är det närmsta jag kommit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkål och paprika fint. Lägg i en stor skål (ska vara plats att blanda).
  2. Blanda olja, vinäger och socker.
  3. Häll blandningen över den skurna vitkålen och paprikan.
  4. Tillsätt salt och den grovmalda svartpepparn efter smak. Tänk på att ta det lugnt med svartpepparn. Jag använde ungefär ½ tsk.
  5. Blanda väl och låt stå minst 24 timmar. Blanda gärna någon gång under tiden salladen står och marinerar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_TL 29 januari 2012

    Ska det verkligen vara så mycket socker i salladen? 1 dl verkar mycket. Mvh TL71

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.