Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen Torpargratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Obs! Fläskfärs

Ingredienser

Instruktioner

Bryn fläskfärsen blanda i lite vitlök färsk eller torkad Salta och peppra Om lite mera färg önskas så stänk i några droppar soya och låt allt blandas ihop Smörj en ugnsform ordentligt Varva sen fläskfärs och kokt skivad potatis. Slå gratängsåsen över allt och klicka på några smörklickar Strö sen över lite veteströ. Låt allt bli lite brunt i ca 10 – 15 minuter. Servera en krispig sallad till Smaklig måltid

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.