Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen vitlökssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Kan ätas till allt ! Går jättefort att göra, kan dippas till chips, ätas till grillat eller varför inte till fisken.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ner majonnäsen med matl.yogurten och saltet i en skål. Pressa i vitlöken, finhacka persiljan och blanda i. Låt stå kallt en stund innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JohannaY 17 mars 2008

    Gjorde den första gången till nyårsafton, sedan dess minst en gång i veckan. Ett bra komplement till tzatziki. Kör min med gräddfil dock. Tack för ett jättebra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.