Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egna apelsin- och mangorutor

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Detta är MIN variant på apelsin- och mangorutor. Smaksatt med juice av mango och apelsin, UTAN aspertin som i det tidigare receptet med läskedryck. Kakan blir automatiskt gulfärgad av råsockret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbrödet. Vispa ägg och råsocker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienser och vänd ner i smeten. Tillsätt mangojuicen och ev. lite mango arom. Har du inte så du kan pressa mangofrukterna, så ta i mer mangoarom i stället. Grädda kakan i 25-40 minuter längs ned i ugnen.
  3. Toppingen: Rör ihop alla ingredienserna till en slät kräm. Tillsätt hushållsfärgen och ev. arom. Då kakan svalnat, fördela krämen över den och garnera med chokladspån eller kokos. Skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.