Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min fasters goda Italiengryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mättande gryta med köttfärs och rotsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttfärs och den skurna löken, brynes utan att löken tar färg. Salta och peppra och lägg sedan över i en gryta.
  2. Potatisen och morötter skivas. Sellerin hackas till jämnstora bitar. Lägg sedan ner rotsakerna i grytan. Häll över juicen och låt gytan småkoka tills potatisen och morötterna är mjuka.
  3. Grytan kan med fördel tillagas någon dag i förväg för att värmas på till middagen. Ett gott bröd och ett glas vin eller ett glas öl passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.