Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God vardagsrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i stavar, ansa och skär purjon i ringar och salta lätt. Bryn lätt i stekpanna och lägg i eldfast form. Krydda samt strö över dill eller persilja. Koka äggen 8 min, hacka och strö över alltsammans. Rör ihop grädde och chilisås och häll över. Ställ in i ugnen i 200 grader i 15 min. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 31 mars 2011

    Hejsan Margit! Vi har ätit av denna kanon goda fisklåda. Vi ger ett betyg på fyra starka stjärnor till dig. Denna rätt kommer vi gjöra många ggr fler. Ha en underbar dag kramar Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.