Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min goda citronfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk kan vara så gott med goda ingredienser ! En riktig festmåltid !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torskfilén och skär den i portionsbitar. Lägg den i en smord ugnsäker form. Strö över saltet. Blanda crème fraiche med mjölk, hummerfond, rivet citronskal och timjan. Häll såsen över fisken och tillaga rätten i 200 grader varm ugn tills fiskköttet är vitt och fast, ca 20 minuter.
  2. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.