Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min goda smulrabarberpaj

(39 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Nygjord rabarberpaj smakar underbart med vaniljsås eller glass till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär rabarberna i 1/2 cm stora bitar. Lägg rabarberbitarna i en pajform och blanda med potatismjöl, socker och kanel.
  3. Rör smör, socker, mjöl och havregryn till en smulig deg. Smula degen över rabarberna. Grädda ca 25-30 minuter. Ät den gärna ljummen med vaniljsås eller glass.
  4. Hoppas att det smakar bra. Lycka till!

Kommentarer (39)

  • Annettenn 9 juni 2008

    Supergod! Lätt och snabb att göra, med grund-ingredienser (smulorna) man alltid har hemma! =) Provade att använda smul-delen till andra frukter/bär, funkar jättebra!

  • dana 10 juni 2008

    den var supergod. tack för receptet:)

  • intill 27 april 2009

    Hej! Tack för ett gott recept på smulpaj med rabarber.

  • evakg 3 maj 2009

    Mycket god o lätt att göra!!

  • zotiz 3 maj 2009

    Mums. mums! Den var god! Jag bytte lite socker mot rörströsocker i raberberdelen.

  • pedalen1965 13 maj 2009

    Mycket god blev den! Jag använde mysli från Renée Voltaire i stället för havregryn. Det blev krispigt gott!

  • Anten 13 maj 2009

    Hej Tack för ett bra recept. Gjorde din smulpaj med rabarber idag den blev mycket omtyckt var god och lätt att göra.

  • fiddelia 20 maj 2009

    Full pott! Skulle vänta på pojkvännen men kunde inte hålla mej.. ! Ska bli spännande att höra vad han tycker. ;)

  • annikahedkvist 20 maj 2009

    supergod rabarberpaj och enkel att göra. En favorit

  • popik 23 maj 2009

    Gjorde din rabarberpaj igår, supergod. Det blev inte många smulor kvar kan jag säga. 5 stjärnor.

  • Disen 24 maj 2009

    Idag har vi ätit din fantastiska smulpaj. Det blev inte mycket kvar. En av mina vänner sa att det var den godaste rabarberpaj hon någonsin ätit. Det kan bara bli högsta betyg. Tack för receptet. Kram Disen

  • jane_tindra 26 maj 2009

    Mycket god!!Kommer jag göra många gånger,mums!!!

  • bumbi979 27 maj 2009

    Mmmm vilken god paj. Jättegott med Kanel i... Bästa på länge :)

  • veronica_ohman 28 maj 2009

    Kan varmt rekommendera denna. Blev kanonbra!

  • bakmimmi 3 juni 2009

    Jag kan bara hålla med de tidigare kommentarerna. Denna rabarberpaj var supergod! Den här kommer jag bjuda på i sommar, många gånger!!!

  • isa64 10 juni 2009

    helt enkelt jättegod och lätt att göra!

  • mariaefors 10 juni 2009

    Mycket enkel att göra och samtidigt jättegod! Tack för ett superbra recept! Kommer definitivt att göra den flera gånger. Mvh Maria

  • ulvo 10 juni 2009

    Tack för ett bra recept. Det blev jättegott!!!! Kommer att göra pajen många gånger!

  • betty81 11 juni 2009

    Mums!

  • eelg 14 juni 2009

    Toppen recept! Jag hade i ett äpple också och den blev mycket uppskattad av alla =)

  • monicadanell 15 juni 2009

    Det här måste jag testa kommer med poäng sen mvh monica

  • gudan10 18 juni 2009

    Mycket god och enkel att göra. Jag tar bara lite mindre kanel.

  • skacaer 22 juni 2009

    Jag gjorde din rabarberpaj igår. 5 plus! Det var så gott med kanel i. Den kommer jag göra många gånger : )

  • epi 22 juni 2009

    Hjälp jag glömde komentera:) Vi bjöd på den till efterätt på våran släkt middag Den var kanon god tyckte vi alla. Lätt att baka också. Mamma ville ha recepet direkt. Gjorde en "socker fri" med Hermesetas också och den blev lika uppskattad av mig och maken.

  • TinaY 29 juni 2009

    Det här låter kanongott. Betyg kommer sen oxå. Tack för alla dina otroligt goda recept. =)

  • Lapplisan 23 juli 2009

    Jättegod!

  • anbo78 7 augusti 2009

    Pajen var supergod och dessutom snabb och enkel att göra! Det blir en ny favorit som jag säkert kommer att bjuda på många gånger. Mvh Anbo78

  • EvaMS 19 augusti 2009

    Har blivit en stående favorit och gillas av alla.

  • hnord 6 september 2009

    Gjorde pajen i dag. Den var jättegod. Det tyckte min man också.

  • Ulla-Lena 12 september 2009

    En riktig hit i min familj.Ulla-Lena

  • ulle14 21 september 2009

    Provade receptet första gånger i våras och sedan dess har det blivit många repriser! En favorit.

  • isa64 6 november 2009

    Jag gör denna paj med hallon ist för rabarber. Hur gott som helst!!!!

  • jimboz 9 juli 2010

    Härligt god och den ligger nu för andra gången i kylen och väntar på VM finalen i fotboll..

  • betweenthelines 22 maj 2011

    sjukt god var denna! rabarberna var lite sura, men vaniljkräm till neutraliserade det. något som kommer göras igen! ska testa att göra denna som äppelpaj också :) tack för bra recept!

  • xbea 1 juni 2011

    Gjorde den här igår, hade på lite mer sockerbara, och nu är den borta. :)) jätte bra recept !

  • lillajag51 2 juli 2012

    jättegod rabarberpaj var det yvonne pira

  • lillajag51 2 juli 2012

    jättegod rabarberpaj var det yvonne pira

  • lillajag51 2 juli 2012

    så fin arab

  • gds877 1 juni 2014

    Verkligen gott, en klar 5.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.