- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Detta blev väldigt omtyckt här hemma och på jobbet.
Testa gärna att variera grönsakerna
Instruktioner
- Börja med att steka eller grilla kycklingfiléerna med valfri kryddning. Skär sedan kycklingen i lagom stora bitar.
- Strimla löken och champinjonerna. Skala och skär morötterna i halvcirklar, ca en halv cm tjocka. Klyfta tomaterna och strimla paprikan
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Fräs löken, champinjonerna och lite av morötterna i lite smör eller olja i en kastrull, tillsätt vatten och buljongen och låt puttra i ett par minuter.
- Tillsätt crème fraiche, yoghurt, soya och dijon och låt allt värmas upp. Krydda, salta och peppra efter smak. Låt paprikan och tomaterna vara med i kastrullen de sista 3-4 minuterna innan servering.
- Blanda ner kycklingen i såsen. Häll såsen över den nykokta pastan, servera med parmesan och färsk basilika
- Smaklig måltid!
Publicerat den
23 maj 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur kryddar du kycklingen? Jag kan ingenting om matlagning så jag kan inte improvisera.
Körde detta som perSonalmat , mycket uppskattat, marinerade upp pippin med persilja,vitlök,timjan, soya och olivolja . Det du. Det blev kanoners. Tack för idén !,,