Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min godaste kycklingpasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta blev väldigt omtyckt här hemma och på jobbet. Testa gärna att variera grönsakerna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka eller grilla kycklingfiléerna med valfri kryddning. Skär sedan kycklingen i lagom stora bitar.
  2. Strimla löken och champinjonerna. Skala och skär morötterna i halvcirklar, ca en halv cm tjocka. Klyfta tomaterna och strimla paprikan
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  4. Fräs löken, champinjonerna och lite av morötterna i lite smör eller olja i en kastrull, tillsätt vatten och buljongen och låt puttra i ett par minuter.
  5. Tillsätt crème fraiche, yoghurt, soya och dijon och låt allt värmas upp. Krydda, salta och peppra efter smak. Låt paprikan och tomaterna vara med i kastrullen de sista 3-4 minuterna innan servering.
  6. Blanda ner kycklingen i såsen. Häll såsen över den nykokta pastan, servera med parmesan och färsk basilika
  7. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • PiNkKiLLeR 5 januari 2012

    Hur kryddar du kycklingen? Jag kan ingenting om matlagning så jag kan inte improvisera.

  • _Kockfan_ 8 augusti 2013

    Körde detta som perSonalmat , mycket uppskattat, marinerade upp pippin med persilja,vitlök,timjan, soya och olivolja . Det du. Det blev kanoners. Tack för idén !,,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.