- Serverar: 5 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Enkel, billig och såååå god!!
Instruktioner
- Tärna fläskotlettbiten i små tärningar, bryn dem och salta och peppra på känn...Skiva löken och bryn med köttet, häll på vinet, vattnet, och buljongtärningen. Krossa vilöksklyftorna och lägg i dem hela.
- Låt koka länge ca 2 timmar så köttet bara faller isär. Häll sedan på grädden! låt det koka samman. Använd gärna lite collorit, för aptitligare färg!!
- Avnjut tillsammans med haricot verts, och riven ost!!
Ni som inte äter efter lchf ta kokt potatis till.... :)
Publicerat den
21 september 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god! Bjöd på denna ikväll, blev väldigt uppskattad!:-) . Fast jag tog fläskfilé istället och kokade inte lika länge. Sedan så lade jag i lite tomatpuré oxå. Och lite cremefraiche. Gästerna fick kokt potatis till, själv åt jag broccoli.