Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min godaste LCHF-gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Enkel, billig och såååå god!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna fläskotlettbiten i små tärningar, bryn dem och salta och peppra på känn...Skiva löken och bryn med köttet, häll på vinet, vattnet, och buljongtärningen. Krossa vilöksklyftorna och lägg i dem hela.
  2. Låt koka länge ca 2 timmar så köttet bara faller isär. Häll sedan på grädden! låt det koka samman. Använd gärna lite collorit, för aptitligare färg!!
  3. Avnjut tillsammans med haricot verts, och riven ost!! Ni som inte äter efter lchf ta kokt potatis till.... :)

Kommentarer (1)

  • Jess-ab 17 februari 2013

    Mycket god! Bjöd på denna ikväll, blev väldigt uppskattad!:-) . Fast jag tog fläskfilé istället och kokade inte lika länge. Sedan så lade jag i lite tomatpuré oxå. Och lite cremefraiche. Gästerna fick kokt potatis till, själv åt jag broccoli.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.