Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min godaste quinoasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God quinoasallad som kan ätas som den är eller som tillbehör till kött, kyckling och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skölj quinoan i ljummet vatten i durkslag. Låt rinna av. 2. Koka upp vattnet med buljongtärningen i. Lägg i quinoan. 3. Låt koka under lock på svag värme i ca 15 min. 4. Skär under tiden fetaosten i kuber, skär paprikan och löken i strimlor. 5. Värm en stekpanna på medelvärme och häll i tryffeloljan. 6. Börja med att bryna löken och paprikan, tillsätt därefter quinoan, fetaosten och resterande grönsaker. 7. Stek några minuter. Smaksätt med svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christian21mars 26 januari 2012

    Ser mycket gott ut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.