Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min godaste smulpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt att göra, lätt att äta, serveras gärna med vaniljsås. Glass eller vispgrädde går även det bra.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarbern i mindre bitar och blanda med ½ dl socker och 1 msk potatismjöl, samt lägg det i en eldfast form. Blanda övriga ingredienser (smör kan bytas ut mot margarin) till en grynig massa, och lägg det över rabarbern. Går lika bra att ha annan frukt eller bär i stället för rabarber, beroende på vad man tycker är godast. Grädda i 200 grader c:a 20 minuter till pajen har fått fin färg, och rabarbern har smält (syns för det börjar "koka" i formen.) Är ni många, så gör dubbel sats. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 16 maj 2009

    Gott o enkelt. Det här gillade vi. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.