Instruktioner
Tina hallonen om de är frysta.
Vispa ihop chokladmoussen enl beskrivning på förpackningen och ställ i kyl för att stelna.
Vispa grädden med socker och vaniljsocker.
Mosa bananerna, blanda med hallonen (avrunna om de varit frysta) och blanda i lite av den vispade grädden.
Fukta den nedersta tårtbotten med lite saft. Bred över hälften av chokladmoussen och sen 1/3 av bananmoset.
Lägg på nästa tårtbotten och fukta med lite saft. Bred över resten av chokladmoussen, 1/3 av bananmoset och bred sen över lite grädde.
Lägg på sista tårtbotten med ovansidan ner (det gör tårtan lite högre). Fukta den med lite saft + resten av bananmoset. Bred över grädde och garnera med sparklingflingor och marsipanros eller precis som ni vill.
Hej En väldigt saftig och god tårta. Jag tyckte inte jag behövde "dränka" in bottnarna, mina var ganska tunna och det blev så saftigt ändå av de båda fyllningarna. Jag fick inte tag i chokladbotten så jag tog vanlig sockerkaksbotten. Kommer att bjuda på den många gånger till.
Vad kul att du gillade tårtan, fast jag "dränker" inte bottnarna...bara fuktar lite.