Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min gröna pestopasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den här pastarätten kom till av jag blandade ihop två recept av misstag. Ett misstag jag verkligen inte ångrat! Pestopastan har blivit en favoritlunch!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna. Fräs de skivade champinjonerna och pinjenötterna i en stekpanna i lite smör.
  2. Värm matlagningsgrädden och tillsätt pesto. Tillsätt champinjonerna och pinjenötterna i pestoröran. Salta och peppra enligt smak.
  3. Blanda pestoröran med pastan. Servera med färsk tvättad spenat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nilha 28 augusti 2009

    Super enkelt och jätte gott! Tror nog det funkar med vanlig pasta istället för färsk också! Tar bara fem minuter att göra och dessutom med ingredienser som ofta finns i min kyl. Toppen!

  • lillawe 7 maj 2012

    Jätte snabb att fixa ihop och god! Har ofta egen pesto i kylskåpet, så den passar mig bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.