- Serverar: 2-5 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Finns kanske redan, men ändå inte riktigt, och den blir god. Hemligheten med en god gulasch är mycket paprikapulver och hel kummin.
Instruktioner
- Bryn kött och lök, krydda med salt och peppar och spara stekskyn. Lägg i paprikapulvret och låt den småfräsa i grytan en stund innan du lägger i tomatpuré, vatten och stekskyn, vitlök och kryddorna.
- Låt puttra i 2 timmar och smaka av vartefter. Ibland får man ha i mer paprikapulver.
- Gott med ris eller pasta till och lite crème fraiche.
- Ett tips är att köpa nytt paprikapulver och inte ta den blekta som stått ovanför spisen länge, det skall vara en härligt röd, ny och fräsch.
Publicerat den
4 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Jättegod! Jag gjorde den på älgkött som fick koka länge och det blev jättebra!