Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min jordgubbsbål

(1 kommentar)  
Skriv ut

Blev väldigt uppskattad av gästerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp jordgubbarna om du väljer frysta. Mixa dem sedan i en matberedare så det blir såsigt. Häll över det i en bålskål.
  2. Blanda sedan i rom, pressad lime, Daiquiri-mixen och blanda om. Häll sedan försiktigt i fruktsodan, lägg i iskuber. Klart att servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 22 maj 2010

    Den här bålen fick vi på student buffen lovar den är super god och läskand. Högsta poäng får du av mig. Den ska jag göra lita på det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.