Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min julmarinerade adventskyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här adventskycklingen är tradition i familjen till första advent. Väldigt god, ganska nyttig och tämligen billig. Mycket uppskattad av alla åldrar. Kräver relativt liten arbetsinsats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden och lägg kycklingbitarna i den. Låt den ligga i marinaden i ca 1 dygn och vänd då och då.
  2. Lägg kycklingbitarna i en långpanna. Pensla med marinaden. Stek i ugnen 1 till 1 1/2 timme. Vänd och pensla med marinaden då och då.
  3. Äppelmos är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • GbgElvira 3 december 2011

    Vad är det för gradantal på ugnen???

  • Christina-Linnea 3 december 2011

    Jag brukar köra den på 125-150 den första halvtimmen och sedan vända och köra en halvtimme till. När du sticker i den och köttsaften är klar: kör upp till 225 grader tills den fått fin färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.