Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min kasslerpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Går snabbt att laga! Servera med nykokta pastaskruvar till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kasslern och svampen i lagom stora bitar. stek i en stor stekpanna, krydda med lite peppar (jag använder vitpeppar men det är ju en smaksak). Skär purjolöken och paprikan och häll i. I med vätskan, strö över lite idealmjöl. Låt puttra några minuter. Skär salladskålen i ganska stora bitar och vänd ner i pannan när du ska ta av den från plattan.
  2. Servera med nykokta pastaskruvar eller vad du nu har hemma!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 2233319 4 mars 2008

    Nu har jag gjort din goda kasslerpanna igen och den vart lika god igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.