Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min morotskaka

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

En saftig och god kaka som bara blir godare av att stå ett par dagar. Förvara den i kylskåp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och bröa en 2-liters form. Vispa ihop olja och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten. Vänd ner morötter, nötter och russin. Häll smeten i formen och grädda i cirka 1 timme. Låt den kallna.
  3. Rör samman cream cheese med crème fraîche och honung i en matberedare.
  4. Bred ut toppingen på kakan. Ställ kakan kallt i en timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.