Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i centimetertjocka strimlor. Ansa och skölj purjolöken. Skär bort den gröna delen, skiva purjon tunt.
  2. Bulta ut citrongräsbitarna (då avger den mer smak) och skär väldigt tunt. Stek eller woka kycklingen. Rör ner currypastan. Låt fräsa nån minut. Tillsätt purjolök, fisksås, citrongräs, kokosmjölk och farinsocker och chili. Låt sjuda några minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HDDELUXE06 5 augusti 2008

    Jättegott , denna rätt kommer att bli en favorit hemma hos oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.