Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min pastasallad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 7-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min bästa räddningsplanka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt beskrivning på paketet. Spola med kallt vatten, låt rinna av och kallna. Koka grönsakerna nätt och jämnt färdiga spola av dem och låt kallna. Strimla purjon och förväll lätt och låt svalna. Skär skinkan i skivor och gör tärningar ca 1x1 cm. Varva allt i en rymlig glasskål, grönsaker överst. Rör ihop dressingmix med vatten och olja. Häll detta över alltsammans i skålen. Ställ skålen i kylen.
  2. Gör såsen under tiden. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och ketchup. Garnera salladen med klyftor av tomat och gurkskivor. Severa med rostat bröd och separat sås.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • savsholm 17 augusti 2009

    Den är jättegod o lätt o göra

  • lena4 21 april 2010

    Jättegod och bra att förbereda dagen innan. Kommer jag att göra fler gånger. Betyg fem från oss.

  • tarja24 9 juni 2010

    Jättegod pastasallad. Kommer att lagas fler gånger. Absolut en stark femma. Tarja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.