- Serverar: 7-8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Min bästa räddningsplanka
Instruktioner
- Koka pastan enligt beskrivning på paketet.
Spola med kallt vatten, låt rinna av och kallna.
Koka grönsakerna nätt och jämnt färdiga spola av dem och låt kallna.
Strimla purjon och förväll lätt och låt svalna.
Skär skinkan i skivor och gör tärningar ca 1x1 cm.
Varva allt i en rymlig glasskål, grönsaker överst.
Rör ihop dressingmix med vatten och olja.
Häll detta över alltsammans i skålen.
Ställ skålen i kylen.
- Gör såsen under tiden. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och ketchup.
Garnera salladen med klyftor av tomat och gurkskivor.
Severa med rostat bröd och separat sås.
Publicerat den
23 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den är jättegod o lätt o göra
Jättegod och bra att förbereda dagen innan. Kommer jag att göra fler gånger. Betyg fem från oss.
Jättegod pastasallad. Kommer att lagas fler gånger. Absolut en stark femma. Tarja