Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min sega kladdkaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Denna goda kladdkakan är både seg och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.
  3. Vispa ägg och socker poröst.
  4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.
  5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.
  6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.
  7. Grädda kakan i cirka 30 minuter.
  8. Pudra med florsocker och servera med lättvispad grädde.
  9. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frokenlan 4 november 2013

    Nu vet inte jag var du fått detta recept från med den är ju försvinnande like, rent till 100% exakt likadant som Leilas kladdkakerecept. En direkt kopia av det, tom anvisningen. Fast ja, nu vet ju inte jag var hon fått receptet från heller. Skickar med en länk så ni kan få kika själva http://www.recept.nu/leila-lindholm/kladdkaka/choklad/kladdkaka--leilas-recept/

  • frokenlan 4 november 2013

    Just det ja, glömde nämna att även bilden är exakt samma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.