Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min smakrika söndagsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så himla gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär dem i skivor. Bryn köttet gyllene på båda sidorna. Krydda lätt med salt och peppar. Lägg över köttet i en gryta.
  2. Strö över mjölet och rör om. Späd med buljong och grädde. Låt grytan koka upp under omrörning.
  3. Skär korven i bitar. Kärna ur och tärna paprikorna. Lägg ner korv, peprika och syltlök i grytan. låt allt småputtra ca: 10 minuter. Smaka av och tillsätt oliverna. Bjud kokt ris och en fräsch grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.