- Serverar: 20 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Min smörgås tårta är väldigt eftertraktad av flera än
mina nära & kära, så prova gärna du med.
Instruktioner
- Lägg brödet på en bricka
- första lagret: leverpastej/boston-gurka
- andra lagret: keso/ananas
- tredje lagret:ägg/purjolök/kaviar/gräddfil/majonäs
- fjärde lagret:täck med de sista bröd skivorna & bred
- på & runt om med skinkosten.
- Låt smörgåstårtan stå kallt ett dygn, övertäckt med
- plast.
- Dekorera dagen efter: ost/skinka skivor runt om,
- hackad isberg-sallad på tårtan.
- skär tomat/gurka i månar & lägg runt i ram.
lägg räkor på gurkan/tomat skivorna.
- lägg skivade ägg innanför räkramen. Gör ost/skink
- rullar o lägg på & gurka/tomat halvor mellan alla
- rullar.
- skär citronen i halv månar o lägg 2 i varje hörn & i
- mitten på lång sidorna. Lägg druvor & mandariner
- lite varstans.
- Fäst kruksallad i alla hörn med tandpetare & i
- mitten på långsidorna.
- Dusch lätt med blom spruta över hela & täck med
- plast.
Publicerat den
2 maj 2013
Liknande recept
Skriv kommentar