Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En "lyxigare" variant av laxpudding som påminner om Janssons frestelse.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda grädde och mjölk. Skala potatisen, skär potatisen antingen i stavar eller skivor. Ta margarinet och smöra en ugnsfast form. Varva potatis, lax och dill. Salta och peppra över potaislagren. Avsluta med ett potatislager. Häll över gräddblandningen. Grädda i nedre delen av ugnen tills den får gyllenbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TweetyPie 23 mars 2008

    Jättegott!! Påskens Janssons frestelse, verkligen! Jag tog även i lök, det tyckte jag blev gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.