Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min Tabouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan blanda i vad som helst egentligen. Bulgur och bladpersilja är det viktiga! Ett tips är att äta detta på värmd tortilla med lite yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enl anvisning men lägg i bulj tärn och vitlök i vattnet. Låt kallna och rör luftigt, blanda i grönt och kryddgrönt, rör ner olja och lime, smaka av med salt.
  2. Pensla värmda tortillabröd med grek eller turk yoghurt och lägg på Tabouleh.....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.