Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min tårta

 
 • Serverar: 1-10 portioner
 • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt smarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

 1. För att tårtan inte ska bli för torr, tog jag lite saft på alla bottnar innan jag garnerade den. För att grädden skulle få mer smak blandade jag i vaniljsocker.
 2. Man behöver tre stycken färdiga tårtbottnar eller göra egna bottnar. Jag använde färdiga bottnar.
 3. Börja med alla lägga ut alla bottnar på olika tallrikar och doppa lite saft över, låt sedan det suga in medan du vispar(använd elvisp) grädden, chokladmoussen latte macchiato och vaniljkrämen.
 4. Vaniljkrämen blandar du med mjölk(står på paketet hur mycket som behövs) sedan blandar man i lite grädde och lägger denna blandning på nedersta bottnen.
 5. Chokladmousse latte macchiato blandar du med mjölk(står på paketet hur mycket som behövs) sen blandar man detta med grädde och lägger på mellersta bottnen.
 6. Jag avslutade med att ta grädde på hela tårtan, skrev "Glad Påsk" med gul karamellfärg, satte på gula kaniner och sedan lite silverkulor.
 7. Använd gärna en slickepott och dra ut det försiktigt på bottnarna. När du ska ta grädde runt om hela tårtan är det lättare med en sked.
 8. Passar till alla högtider, du kan välja själv vad som ska vara på tårtan, eftersom jag gjorde den till påsk använde jag kaniner med smak av ananas och gul karamellfärg.
 9. Jag är laktosintolerant och därför använde jag allt laktosfritt, men självklart kan man göra det med vanliga mjölkprodukter också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.