Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min tonfiskröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Utvecklade röran från min tonfisktoast och resultatet blev en riktigt god röra som passar lika bra till baguetten, frallan, tunnbrödet och en rostad macka som den gör till en bakad potatis. Riktigt gott blev det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka rödlök och få ur så mycket vatten från tonfiskburken som möjligt. Häll ner Philadelphia i en skål och rör ner tonfisken, sedan rödlöken. I med citronmajonnäs och rör om ordentligt, sedan chilisås, bostongurka och dill och rör om ännu mer. Klart!
  2. Röran blev dock ganska så kompakt så i efterhand hade jag i 2-3 msk med vanlig majonnäs.
  3. TIPS: Detta blir ännu godare med kokade ägg, antingen i själva röran eller ovanpå. Citronmajonnäsen kan man måtta i lite mer, beroende på hur man känner för mycket citronsmak. Andra gången jag gjorde denna hade jag nog även i mer än 2 dl bostongurka, jag bara körde på.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kaffemamma 22 juni 2013

    Vet inte om det här är rutan för kommentarer som menas, men jag är ny här och hittade ingen annan. Jag ändrade "1 burk" till "185 g".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.