Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina goda rågbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Dessa gör jag ofta bättre än köpta sedan är det kul att baka bröd Man kan göra dom stora o dela på dom o rosta dom i ugnen då blir det rågskorpor

Ingredienser

Instruktioner

  1. RÅGBULLAR (225 grader)
  2. Gör som vanligt när du bakar bröd. När degen är jäst klart så gör du längder. Skär i lagom stora bitar och lägg ihop dom två och två. Vänd dom i mjöl och låt dom jäsa på plåten. Sätt in dom i ugnen och när dom fått fin färg är dom färdiga. Lycka till! Dom är mycket uppskattade.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maripoosa 11 september 2008

    hur länge ska de jäsas varje gång?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.