Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina grahamsbullar

 
Skriv ut

Dom här har jag bakat många gånger. Gott till kaffet med en ost skiva på

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet häll på mjölken, sirap och salt och värm till 37 grader.
  2. Smula ner jästen i degbunken och rör ut den med lite av degspadet.
  3. Slå degspadet i bunken och rör först ner grahamsmjölet och sedan vetemjölet.
  4. Låt jäsa ungefär 30 minuter.
  5. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda degen.
  6. Rulla till runda bollar. Lägg dem på pappersklädd plåt och låt jäsa 25-30 minuter.
  7. Grädda i 225 grader i 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.