Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina persiljebiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda vardagsbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttfärsen lägges i en bunke. Rör ner potatismjöl, salt och peppar nymald från kvarn. Hacka persijan och champinjonerna och rör ner i färsen. Forma till knubbiga pannbiffar. Stek i smör någon minut på var sida. Lägg dem på fat. Koka upp grädden i pannan strö i paprikapulver och soya. Smaka av och häll såsen över biffarna.
  2. Kokt potatis och rårörda lingon till. Gärna egen inlagd gurka också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Majka 16 augusti 2009

    Hejsan! Idag har vi avnjutit dina goda persiljebiffar.Det jag undrar över är det soya kolör eller kinasoya? Jag tog för säkerhets skull lite av varje.Blandfärs köper jag inte så ofta men en fin skinkfärs och det hadde jag till mina biffar.Jag brukar göra nått liknande som jag kallar järpar också färs,svamp,persilja och hackad bacon prova gärna dom är också goda.Kram Majka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.