Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minestronesoppa med risoni

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

God, billig och matig. Med Findus frysta rotfrukter blir den riktig snabbmat. Den blir bara godare av att förberedas dagen innan men vänta då med risonin och persiljan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs gul lök, bacon och kycklingstrimlor i lite smör eller olja. Tillsätt rotfrukterna och låt fräsa ytterligare några minuter.
  2. Tillsätt, tomatpuré, rosmarin, kycklingbuljong och svartpeppar. Häll på vattnet, koka upp och smaka av, det brukar inte behövas något salt.
  3. Sjud soppan några minuter innan risonin rörs ner. Sjud ytterligare 10 minuter tills risonin är mjuk, avsluta med klippt persilja.
  4. På bilden serverad med ett grovt rågbröd.
  5. Jag brukar runda av den med en liten skvätt grädde men det är en smaksak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.