Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini cupcakes med fluffy frosting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladcupcakes: Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna i en separat skål, tillsätt lite i tagen under omrörning. Ha sist i olja och youghurt. Klicka ut i pappersformar och grädda i ca 8 minuter i 200 grader.
  2. Fluffy frosting: Börja med att vispa äggvitorna fluffiga (gärna i en hushålsmasksin då det blir mycket, mycket vispande). Ha i socker, vatten och saft från citron i en kastrull. Låt det hela sjuda på svag värme tills allt socker smält. Blir det sockerkristaller kvar i smeten blir frostingen inte lika len och jämn som den ska vara.
  3. Fortsätt att vispa äggvitorna och tillsätt den varma sockerlagen lite, lite i taget. Det tar ca 10 minuter att ha i allt. Vispa marängen ytterliggare några minuter så den blir luftig och fin. Färga med valfri fär och spritsa sedan dina cupcakes.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ArtOfCry 7 maj 2009

    skulle du kunna skicka detta receptet till min mejl? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.