Små söta limpor! Perfekt till picknicken, buffén, vickningen och det lilla hushållet. Eller varför inte ha dessa till kräftskivan, frukosten eller brunchen?! Dessa små sötnosar passar till många olika tillfällen. Hur goda som helst och hur lätta som helst att göra. Bjuder man på bröd i miniatyr orkar gästerna förhoppningsvis äta liter mer av det andra som bjuds ;) Givetvis går dessa att baka även utan miniformarna. Rulla varje bit till bollar och lägg dem då på en bakplåtspappersklädd plåt. Skär då några snitt i varje bröd när de har jäst för att få ett fint mönster. Det är även bra att minska på gräddtiden något. Känn dig fram. Receptet räcker till 10 stycken små, härligt fluffiga dinkellimpor!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Vad för slags brödformar använder du som är så små??
Formen jag har använt i detta bak har jag köpt på nätsidan: Lyckas Med Mat. Och formen heter: Brödform Portionsbröd - Birkmann Här är länken som tar dig till just denna brödform: http://www.lyckasmedmat.se/bakformar/2608-brodform-portionsbrod-birkmann.html