Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-taco tubs med avokadoröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Minitacoskal fylls med en krämig avokadoröra och tacofärs som gratineras i ugnen. Tomatsalsan och nachochipsen är goda till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Börja med avokadoröran. Dela, gröp ur och mosa avokadorna. Tillsätt limeskal och -saft. Finhacka tomaten och strimla salladslöken. Blanda med avokadon. Rör ner créme fraiche. Salta och peppra.
  3. Finhacka och bryn löken. Tillsätt köttfärs, kryddor och créme fraiche och bryn tills färsen är genomstekt.
  4. Ställ tacoskalen på en plåt och fördela köttfärsröran i salen, strö över ost och gratinera tills osten har smält. Ta ut och toppa med avokadoröra och rostad lök.
  5. Hacka tomater, paprika, gurka och rödlök till salsan. Blanda detta och tillsätt limeskal och - saft tillsammans med olivoljan. Smaka av med salt och svartpeppar.
  6. Servera salsa och nachochips till de gratinerade tacoskalen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.