Minitacoskal fylls med en krämig avokadoröra och tacofärs som gratineras i ugnen. Tomatsalsan och nachochipsen är goda till.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Börja med avokadoröran. Dela, gröp ur och mosa avokadorna. Tillsätt limeskal och -saft. Finhacka tomaten och strimla salladslöken. Blanda med avokadon. Rör ner créme fraiche. Salta och peppra.
- Finhacka och bryn löken. Tillsätt köttfärs, kryddor och créme fraiche och bryn tills färsen är genomstekt.
- Ställ tacoskalen på en plåt och fördela köttfärsröran i salen, strö över ost och gratinera tills osten har smält. Ta ut och toppa med avokadoröra och rostad lök.
- Hacka tomater, paprika, gurka och rödlök till salsan. Blanda detta och tillsätt limeskal och - saft tillsammans med olivoljan. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Servera salsa och nachochips till de gratinerade tacoskalen.
Publicerat den
6 mars 2017
Liknande recept
Skriv kommentar