Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minibiskvier med Nescafé

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Tips: Fyllningen till biskvierna kan bytas ut mot: 200 g Philadelphia cheese som blandas med 1 1/4 dl Dansukker Flor med chokladsmak, 1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj och 1 msk kakaolikör. Eller blanda osten med 1/2 - 1 dl Dansukker Florsocker och 1 dl apelsinmarmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan och blanda den med socker och äggvita. Spritsa/klicka ut runda eller avlånga kakor på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till med ett finger så att kakorna får en slät, jämn form. Låt stå på plåten i 30 minuter innan de gräddas mitt i ugnen i 175° i ca 12 minuter. Låt kallna på plåten.
  2. Rör samman fyllningen: Blanda kaffe och vatten. Rör matfett och florsocker mjukt. Tillsätt vaniljsocker, äggula och kaffe och rör krämen slät.
  3. Spritsa fyllningen på kakorna. Ställ in i frysen i 15 minuter. Smält choklad och kokosfett över vattenbad. Doppa fyllningen på kakorna i chokladen och därefter eventuellt i hackade nötter, mandlar eller kakpynt. Förvaras i kylskåp. Går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.